Produkter
Indtast din søgning
 

PRIVATLIVSPOLITIK


For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi registrerer dine personlige oplysninger med det formål at levere varen til dig. Ved at acceptere ovenstående oplysninger accepterer du, at vi kan kontakte dig via e-mail eller SMS med oplysninger om din ordre.

Når vi indsamler personlige oplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid gøres med dit udtrykkelige samtykke, så du bliver informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles i overensstemmelse med personoplysninger loven.

Opbevaring
Personoplysningerne er registreret hos Group Buy Aps. og opbevares i 5 år, beregnet fra slutningen af ​​det relevante regnskabsår, hvor transaktionen er afsluttet, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysningerne gemmes i henhold til Bogføringslovens § 10.
Oplysningerne holdes sikre og fortrolige på en computer med begrænset adgang til kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen gennemgås løbende for altid at håndtere brugeroplysninger korrekt og i overensstemmelse med dine rettigheder som bruger. Vi kan aldrig garantere 100% sikkerhed for dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for, at andre uautoriserede personer får adgang til oplysninger, når data sendes og gemmes elektronisk - hvorfor du derfor opgiver dine personlige oplysninger på egen risiko.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af personoplysninger kan blive nødvendige, og vi forbeholder os ret til at opdatere / ændre denne privatlivspolitik. Hvis dette sker, korrigerer vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af omfattende ændringer er der oplyst på hjemmesiden.

Vi gemmer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi sender ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvem har adgang?
Direktøren og kundeservice medarbejdere samt IT-konsulenter for Group Buy Aps. har adgang til de oplysninger, der er registreret om dig.
Ansvarlig for Datastyringen hos Pluus.dk er direktør for Group Buy Aps.

Tredje part
Oplysninger, der leveres til Pluus.dk, offentliggøres eller sælges ikke på nogen måde til tredjemand, medmindre dette sker i forbindelse med omstrukturering eller et helt eller delvis salg af selskabet. Eventuel offentliggørelse i en sådan situation vil være i overensstemmelse med den gældende personoplysningslov på et givet tidspunkt.
Vi registrerer ikke nogen personligt følsomme oplysninger.

Anmelder site
Oplysninger, der kræves for at sende en Trustpilot-anmodning gives til Trustpilot A/S.

Indsigelse
Som registreret hos Group Buy Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringer. Du har også ret til at få oplyst, hvilke oplysninger der er registreret på dig. Hvis dine data er forkerte eller vildledende, har du ret til at kræve disse rettet, slettet eller blokeret. Disse rettigheder er dine i henhold til persondataloven. Hvis du har spørgsmål til dette, kontakt venligst Group Buy Aps. via e-mail info@pluus.dk.

Klage
Hvis du vil klage over dit køb, bedes du kontakte kundeservice på info@pluus.dk. Hvis en løsning ikke kan løses, kan du indsende en klage til relevante bestyrelser i området: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, hvis betingelserne herfor er opfyldt.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af ​​oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. paragraf 58, stk. 1.

Tvist
Enhver tvist mellem virksomheden og kunden afgøres efter dansk ret.

ODR
Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager om varer og tjenester i EU lettere at håndtere.
ODR står for online tvistbilæggelse (online klageopløsning).
For forbrugerne betyder det, at de kan klage direkte til det europæiske selskab, hvor de handles. Formålet med ODR-platformen er at binde mange appel organer sammen. Forbrugere og virksomheder kan være i direkte kontakt med hinanden.
For eksempel kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til for eksempel et italiensk selskab, der er blevet handlet med. Klagen oversættes af EU's egen oversættelsessoftware til italiensk, og selskabet modtager således klagen på deres modersmål.

EU OnlineDisputeResolution:
Hvis noget er galt med din ordre eller ikke opfylder dine forventninger, så kontakt os, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning sammen.
I henhold til loven skal vi henvise til følgende link - hvis du ikke ønsker at tale med os først: http://ec.europa.eu/consumers/odr/